perjantaina, marraskuuta 10, 2006

Puhtaat pillit pussissa

Olen tainnut joskus mainita, että saksalainen suhtautuminen muutaman kaljan jälkeen juomiseen on vapautunutta verrattuna Suomalaiseen. Ravintolaan ja yökerhoihinkin ajetaan autolla ja sieltä ajellaan kotiin niin monen kaljan jälkeen, kun nyt sattui ottamaan. Valvonta on vähäistä ja seulontaa (kaikkien puhalluttamista) ei harrasteta ollenkaan.

Täytyy vähän perua sanojansa tämän suhteen. En tiedä onko paikallisessa poliisikoulussa harjoittelujakso meneillään, vai onko kyseessä joku tehoseuranta. Minut on nimittäin viikon aikana pysäytetty kolmesti poliisin toimesta. Kahdesti on myös pilli työnnetty suuhun, kolmannella kerralla vain haastateltu ja tarkastettu paperit.

Prosentuaalisesti tämä tarkoittaa, että minut on pysäytetty 75 %:lla autoreissuistani viikon aikana. Se on kova saldo. Katsotaan pysyykö tahti yllä.

8 kommenttia:

Juho kirjoitti...

On muuten niin hieno ajatusvirhe, etten edes korjaa. "suhtautuminen muutaman kaljan jälkeen JUOMISEEN" Justiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun joulumarkkinat lähestyvät ja karnevaalit alkavat, niin myös Reininmaalla on tiukempaa kontrollia. Mä olen aina asunut mahd. lähellä kaupungin keskustaa, joten ei ole tarvinnut ottaa iltaisin autoa alleen. Tiedän tapauksia, jossa kortti on mennyt fillaroidessa. Sitä pitää välttää! Suomalainen ajokortti näyttää niin mukavan tylyltä, tekee aina mieli sanoa jestoille, että skannatkaa sitä viivakoodia...

Hese kirjoitti...

No? Värähtikö viisari? Edes vähän?

Juho kirjoitti...

Kah, Hese innostui kommentoimaan. Jos kommentoit vielä kerran, niin saatan kertoa.

Hese kirjoitti...

No comments... Joo katto mä löysin kanssa tänne kummalliselle tsättivoorumille. Ja laitoin heti kauhian spämmivyöryn. JOten, alas laulaa!

Juho kirjoitti...

Kuule, uuden ennätyksen tein kyllä poliisin puhallustestissä. Joskus kauan sitten käytiin kymppitorstain jälkeen Hämeenlinnan poliisilaitoksella vapaaehtoisesti puhaltamassa, ja viisari värähti. Poliisisetä sanoi, että noh, just just näkee, että oot jotain juonu.

Nyt digitaalimittari näytti 0,07. Tiukka kolme pientä ja kotiin linja näyttäisi toimivan.

kirsi kirjoitti...

Kuule Juho. Tää on ihan täysin OT, mutta jos sä muutat just Rööperiin, niin tarkottaaks se kanssa sitä, että Deutschelinna vaikenee iäksi...?

Kamala tunnelma!

Juho kirjoitti...

Outside Topic? Sait mut kirjottaan jo postauksen... Katsellaan nyt.