tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Juhlan aika!

Tämä on Deutschelinnan 100s viesti, jonka tahdon omistaa Vaasan Yliopiston Ylioppilaskunnalle. Samalla onnitteluni 38 vuotisesta taipaleesta.

100:tta viestiäkin on syytä juhlia. Koska virtuaalinen frakkien pito on hankalaa, jos ei mahdotonta, julkaisen juhlan arvokkuuteen sopivan tuoreen kuvan viime viikonlopulta:

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompa komiaa porukkaa..

Anonyymi kirjoitti...

Vanhat siis jaksaa viela :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania poikia - harmi vaan, että väärällä rannalla... Vaan josko sitä vanhakin joskus vielä ehtisi juhlimaan VYYtä?!

Juhlat oli kuulemma komiat, vaikkakin tarjoilussa oli toivomista? Vai liekö tuokin kateellisten panettelua..? Eipä silti, mulla oli möys kivvaa Bärliinissä. Oltiin siis Juho neljä päivää vahingossa samassa maassa.

Jes.

Juho kirjoitti...

Pitäskö sitä odottaa 40. juhlavuotta ja pistää nestoripöytä pystyyn, vai joko ensi vuonna mennään?

Oletan ainakin että kirsu tarkoitti juomatarjoilua, sillä millä muulla olisi jotain väliä. Valtsikan kommentteja kaivataan.

Anonyymi kirjoitti...

Parantamisen varaa oli ruuan nopeudessa, mutta pettymyksiä oli myös viinan myynnissä. Tarjoilijat ei oikein osannu olla tavoitettavissa, kun olisi halunnut juopua. Toisaalta sillä on vaikutuksia siihen, että jaksaa juhlia kauemmin.

Juho kirjoitti...

Tuolta porukalta sitä olis hyvä kysellä. Tuskin mikään muu porukka on viettänyt niin paljoa aikaa puhuen Ylioppilastalosta Oskarin kahvilassa.

Anonyymi kirjoitti...

ei oo taloa vielä ei. mutta tontti on varattu, lopullisia piirustuksia rustataan ja kohta tulee ilmeisen lopulliset kustannuslaskelmat. VYY:n tavoite taitaa olla, että talo seisoo vuonna 2007... saas nähdä. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Talo tulee kunhan vain löydetään yo-kunnan lisäksi lisää vuokralaisia.
Pidän kuitenkin vahvasti liioiteltuna väitettä, että kuluttaisimme aikaa tiedekahvila Oskarissa notkuen...

Ja mitä vuosijuhliin tulee, niin olisin kyllä kaivannut vahvempaa vanhan koulukunnan edustusta.