maanantaina, lokakuuta 31, 2005

Keittiön rakennusta

Se on kuulkaa rakennettu yks kappaletta keittiöitä. Tai no ei ihan kokonaan. Yläkaapit on vielä ripustamatta seinille, ja uunin sähköliitäntä odottaa vielä rohkeampia käsiä. (nimimerkillä yksi säkäri jo lamppua asentaessa)

Jääkaappi kuitenkin jo toimii, ja tänä iltana toivottavasti myös hana. Mukavaa puuhastelua. Tosin sitä riittää, mutta ehkäpä kämppä on valmiina marraskuun loppuun mennessä...

Viikonloppuna kävästiin Ikeassa ja hetihän sieltä löytyi pari Suomalaista. Kaksi pariskuntaa ja suloinen vauva olivat ostoksilla myös. Tavaramääräkin paljasti, että he olivat jo pidempään asettuneita. Ollin kanssa kiidettiin kahdella kärryllä, kun Nürnbergin expatriaatit selvisivät muutamilla paketeilla.

Ikean lihapullat oli pienoinen pettymys, mutta Sourcreme&Onion Estrellat maistui ikuisten paprika sipsien jäljiltä. Täällä tuo paprika on perunalastujen perusmauste. Kotiin tarttui myös Glögiä, pipareita ja Kallen mätitahnaa. MMmmmm...

3 kommenttia:

Salma kirjoitti...

No ei ole teilläkään helppoa. Itse sain eilen reilun vuoden jahkaamisen jälkeen ostettua olohuoneeseen kattolampun ja ajattelin saavani sen itse kattoon. En saanut. En saanut edes ruuveja irti. Kaveri tulee tänään illalla laittamaan sen paikalleen. Onneksi mulla on keittiö ennestään.

Juho kirjoitti...

Katto on meillekin ollut ongelma. Se vaati isomman poran. Toki sitä ennen pitää saada ruuvit auki...

japa kirjoitti...

Isot porat o miähekkäitä.