tiistaina, lokakuuta 11, 2005

Wertheim Village

Käytiin Sallan kanssa ihmettelemässä paikallista Outlet Villagea hieman kaupungin ulkopuolella.

Tää "kauppakylä" kuuluu samaan Value Retail -ketjuun, joka on perustanut Outlet Villageja ympäri Eurooppaa. Mahtava idea, täytyy sanoa. Olin jo käynyt tuollaisessa villagessa Pariisin lähellä, ja tämä oli itse asiassa todella tarkka kopio. Talot ovat samoja, merkit samoja, hinnat samoja. Katukivetystä ja musiikkia myöten eroja on kovin vähän.

Palvelusta niitä kuitenkin löytyy. Ei sillä, että Pariisinkaan nirppanokkamyyjiltä mitenkään hyvää palvelua olisi saanut, mutta Reebok kauppa täällä teki kyllä ennätyksen. Kyselin lenkkarien perään, josko myyjä osaisi suositella mitkä kengät olisi parhaat tällaiselle "vain-vähän-alle-markan-painoiselle" kaverille.

"Leider hab' ich nichts für Sie!" oli vastaus. Onhan se hienoa, että ollaan rehellisiä, mutta voi perkele! Mä oon siinä rahat kourassa kokeilemassa lenkkareita tyytyväisenä, ja ohimennen kysyn sitten myyjältä neuvoa. Ja mitä hän tekee? Pilaa mun ostoskokemuksen ja tyytyväisen mielen. Hän heitti vielä vettä kiukaalle ja kertoi, että jos ostat jonkun näistä niin ne menee muutaman kuukauden päästä pilalle. Kas kun ei saman tien heittänyt niska-perse-otteella ulos kaupasta ja haistatellut perään.

Ostin kuitenkin kostoksi sisä- JA ULKOlenkkarit sekä kaksi t-paitaa. Minulle ei vittuilla.

4 kommenttia:

Juuso kirjoitti...

Mutta toimiihan tuollainenkin myynti näköjään...

Juho kirjoitti...

Olenko helppo, vai varma?

jussukka kirjoitti...

Huomaan tämän foorumin harjoittavan vakavaa kielisyrjintää. Ei kaikkien ole pakko osata saksaa. 我不想要再读这本互联网学报。 这个站点是从地狱。

valtsikka kirjoitti...

Kostoksi ostaminen tai boikotointi -tuntuu molemmat toimivan..