sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

Latinovaikutteita

Kävimme La Scandelas nimisessä baarissa lauantain kunniaksi. On hauskaa huomata, etä täällä jos menet latino baariin, ympärilläsi on latinoita. Jos taas räppi-baariin ympärilläsi on tummaihoisia ja niin edelleen.

Tokihan Suomessakin toisissa baareissa löytyy toista etnisyyttä enemmän kuin toisesta, mutta ei ihan tässä mittakaavassa. Nimittäin enemmistöt muuttuu kyllä aivan reilusti vähemmistöiksi. Latino peput siellä tanssilattialla heilu. Ja täytyy sanoa, etteivät olleet lainkaan huonon näköisiä...

Tuo tanssiminen on toinen juttu. Kun Suomessa tanssilattialla harvoin näkee selväpäisiä ihmisiä, tämä tanssilattia oli baarin avauksesta lähtien täynnä! Väki vääntää ja veivaa kuin lavatansseissa ikään. Tosin nuo eteläamerikkalaisrytmit ovat hieman, noh. Ainakin kauniimpaa katsottavaa kuin Mikkelin mummon tanko.

Tällä kertaa en kävässyt kuin yhdet Salsat vääntämässä ja nekin kuten voi arvata huonosti. Se on jännä laji tuo tanssiminen. Olen oikeasti sitä mieltä, että runsaampi alkoholin kulutus olisi parantanut suoritusta huomattavasti.

8 kommenttia:

Juuso kirjoitti...

yhdys sanat!

Juho kirjoitti...

No kieliopistahan en tajua yhtään mitään, joka on itseasiassa harmi. Mutta opetas nyt pienempi paha, että mitä niitä menee pieleen.

räppi -baariin?
etelä-amerikkalaiset rytmit vai etelä-amerikkalais-rytmit vai mitä häh

jussukka kirjoitti...

Eipä siellä taida olla kuin tuo latino_baari... -3 pistettä.

Anonyymi kirjoitti...

entäs latino peput? Vai latinopeput?

Anonyymi kirjoitti...

entäs latino peput? Vai latinopeput?

jussukka kirjoitti...

Joo. -6 yhteensä.

Juho kirjoitti...

Kannatan ehdottomasti latinopeppuja. :)

japa kirjoitti...

älä vaan tanssi viinatta. saat vielä varpailles.