keskiviikkona, marraskuuta 16, 2005

18.11. Suomibileet

Nonniin.

Johan se oli aikakin. Saara on lähdössä maasta, ja Suomesta tuli tuotua kasa salmiakkia. Postissa saapuu vielä turkinpippurit perässä, jotta kansallisjuomaa löytyy ulkolaisillekin.

Eli perjantaina meinataan koristella Jampan pubi sellaiseen uskoon, että luulisit olevasi Papin Nenässä, ehkä jopa Zetorissa. Paikalle on luvassa myös Suomalaista musiikkia kaikkien iloksi. (Ikään kuin sitä ei radiossa soitettaisi tarpeeksi)

Harmi, että kutsu tulee näin myöhään, mutta vaivautukaahan paikalle!

Tarkoitus on tosiaan hieman herätellä kansallista uhoa, ja ennen kaikkea kiusata hieman paikallista verta rönttäämällä baariin sellainen määrä sinivalkoista pintaa, että oksat varisee. Toivottavasti iltamat ainakin rohkaisevat laajempaan ajatteluun...

(Mistä se muuten johtuu, että mun aina pitää järjestää julkisia bileitä, kun saapuu kaupunkiin?)

4 kommenttia:

isä kirjoitti...

Hyvä, että se tuntuu kodilta.
Oli se mukavaa, että olit meilläkin, vaikka nin lyhyen aikaa.
Tule taas kun siltä tuntuu.

isä kirjoitti...

Eila juuri tänään, kun tein Kansallisseuran jäsenkirjettä, viritti keskustelun aiheesta miksi minun täytyy tehdä kirje,, monistaa se, kuorittaa se, postittaa se ja sitten vielä mennä kokoukseen ja suostua sihteeriksi vielä tulevaksi vuodeksi. En minä oikein keksinyt järkevää syytä. Mutta en silti luovu.

kirsu kirjoitti...

haha. Niinhän se on, että kyllä juhlia täytyy kansalle jonkun järjestää - itse tätä samaa tuskaa olen joskus läpikäynyt.

Tällä hetkellä suunnitteilla ItsenäisyysPäivän Presidentiaaliset Sitzfestit vanhoille sefejäärille ja vaasalaisille juopoille. Tuus Juho käymään mun komentokeskuksessa 5.12., mikäli olet maisemissa ;-).

Ps. onk joulusuunnitelmia jo?

Juho kirjoitti...

Joulusuunnitelmia on sen verran, että joulu jää lyhyeksi. Taidan 22. päivä lennellä sinne päin ja sitten 27. jo takaisin.

Uuden vuoden eli Sylvesterin näin paikallisesti vietä täällä. Katsotaan minkälaista se on. Joululoma on hyvinni pitkälti pyhitetty Hämeenlinnalaisille ja sukulaisille.