torstaina, marraskuuta 24, 2005

First Ever Würzburg Finntisch

(will follow in English)
Täällähän elelee suomalaisia!

Jimmyzin ensimmäiseen Finntischiin kertyi noin 15 suomalaista ja lisäksi paljon enemmän suomenmielisiä juhlistamaan... No, ainakin perjantaita. Hyvät pirskeet oli, ja kuten arvata saattoi Suomi-vasarat olivat illan hitti. (Rasmuksen, HIMin ja Gimmelin lisäksi.)

Kiitokset kaikille osallistujille. Kuvia pääsee katsomaan täältä.

Mitäs täällä itsenäisyyspäivänä tehdään? Joku puhui Suomiseuran illallisesta? Pistäkää kommentteja!There are Finns around!

Thanks a lot for taking part in the first ever Finntisch over at Jimmyz! I was especially excited about you (I'm so sorry about the question mark) Japanese(?) nice fellows with the Finnish flag on your cheeks! Just Amazing!

Go check out the photos here.

The Finntisch will continue, so keep up with your northern contacts...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saksa-Suomiseuralla on tosiaan itsenäisyyspäivän juhla ja samalla ymmärtääkseni juhlivat DFG 30vuotta Würzburgissa. Se on ruokatilaisuus Versbachin kaupunginosassa. Jokainen tilaa, mitä haluaa ja maksaa sen mukaan. Sinne tulisi ilmottautua, mielellään tietysti ennen itsenäisyyspäivää eli vähän kiirusta pitää... En tiedä, onko siellä mitään erityistä ohjelmaa ja osallistujat ovat lähinnä porukkaa, jotka ovat DFG:n alkuajoista täällä olleet ja kyseiseen seuraan kuuluneet.
t. Jenni (Zeni)

Juho kirjoitti...

Sain kutsun kyseiseen tilaisuuteen myös tänään. Kai sinne voisi mennä.

Seuraava Finntisch voisi olla paikallaan 16.12.? Suomenlippujen määrä on hävikistä johtuen kovin paljon pienempi, mutta salmaria löytyy!

Anonyymi kirjoitti...

Me vaihtarit emme varmaankaan 16.12. saavu paikalle kun on yliopiston puolesta vaihtareille tuolloin joulujuhla.

Ilmottaudummeko me nuoremmatkin siis itsenäisyyspäiväjuhlaan? Osallistujakunnan keski-ikää laskemaan...:)

t. Jenni

Juho kirjoitti...

Niinpä niin. Se voi kyllä olla kovin mielenkiintoinen tilaisuus... Pitäskö keksiä jotain omaa?

Tyhmänä tuosta 16.12. puhuin. Mullakin on silloin työpaikan pikkujoulut. Sattu vaan unohtumaan... Varmaan pitää finntischeillä sitten tammikuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Me kolme ilmottauduimme nyt sitten tuonne itsenäisyyspäivän juhlaan ja kovin oli mailini vastaanottaja tyytyväinen, itsekin oli kuulemma jyväskylässä opiskellu puoli vuotta:). Varmaan ihan jees kekkerit, kerrankos sitä...

Ei ole muuten sun maili tullut mulle perille, ehkä osotteessa vikaa... Oisin pari kuvaa kyllä finntischiltä voinu sulle laittaa, wenn du möchtest?

t. Jenni

Anonyymi kirjoitti...

voittajafiilis suomen maajoukkuepaidassa.. :)

Saan tähän nimeni kirjoitti...

Noh, miten se itsenäisyyspäivä meni?

Itse en sitten uskaltanut ilmoittautua. Olinkin kyllä eilen sen verran väsynyt, että en varmaan olisi hyvää seuraakaan ollut.

By the way, kun valitsee Choose an identity kohdassa "Other" voi kirjoittaa nimensä tuon "anonymous" tilalle.

Juho