torstaina, marraskuuta 03, 2005

DTM Hockenheim

Käytiin Hockenheimissa katsastamassa moottoriurheilua. Ensin urheiltiin paikanpäälle kovaa vauhtia. Stau alkoi vasta muutaman sata metriä ennen Hockenheim Ringiä.

En ollut kovin innoissani menossa paikalle. En ole koskaan ymmärtänyt miten autourheilun katsominen paikan päällä voisi olla hienoa. Meneehän ne lujaa, mutta paremmin sen näkee telkkarista.

Vaan kuinka kävi: sama kohtalo kuin kaikilla kohtalotovereilla jotka ovat joskus olleet katsomassa Formulaa. Se on upeeta! Päivän aikana nähtiin Porchet, Formula 3:t, Formula BMW:t ja viimeisenä DTM sjokit radalla. Ne äänet, ja vaihteen vaihtamisen tärähdykset ja kaikki muu on ehdottoman upeata! Ensi vuonna on pakko mennä Formulaa katsomaan.

Illan urheilu-uutisista tuli sitten myös oma ensiesiintyminen Saksan valtakunnallisella tv-kanavalla. Tosin aika kaukaa, mutta siellä se vaalea pää loisti...

4 kommenttia:

Salma kirjoitti...

Ehkä sullekin käy sama kuin Pamela Andersonille aikoinaan. Blondi bongattiin urheilutapahtumasta mallimarkkinoille ja kas, missäs typy nyt onkaan: vallan Ameriikassa ja on rahuliinia ja silikonia. Pidä nyt puhelin päällä, ettei hyvät työtarjoukset mene ohi! ;)

Äippä kirjoitti...

Voi Luoja!, vai moottoriurheiluun hurahdit... Ei ymmärtää!!

Juho kirjoitti...

Siellä se Äitikin salaa Kimiä jännittää. -ja HPKta... :)

Juuso kirjoitti...

Ja tennistä... voi Luoja...