maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Terassikausi avattu

"Aurinko paistaa ja vettä sattaa, taitaa tulla kesä" lauloi eräs myöhemmällä iällä kansanedustajaksi asti päässyt vahvasankainen sankari.

Sunnuntain ateria (luuliko joku oikeasti, että olisin lauantaina herännyt ennen puolta päivää ostoksille?) oli tarkoitus nauttiia turvallisessa ja tutussa sisätilaravintolassa kinkkiä tai burgeria syöden. Kuitenkin jo kävelymatkalla meinasi tulla niin Kkuuma, että päätettiinkin poiketa viereiselle terassille. Harmi kun ei ollut kameraa mukana, että olisi saanut ikuistettua kesän ensimmäisen milkshaken (hyvä alkupala) ja pasta-annoksen.

Se on kesä ny vihron, niin. Myös rullaluistimet on kaivettuna talvisäilöstä ja odottavat innokasta rullaluistelijaa. Tässä kaupungissa on vain usein tuo asvaltti sellaisessa kunnossa, ettei rullaaminen ole välttämättä mikään nautinto. Samoin suhteellisen mäkinen maasto saattaa tehdä luistelusta hikisen kokemuksen. Onneksi Mainin varressa kiemurtelee kolmisenkymmentä kilometria ylävirtaan suhteellisen hyväkuntoinen pyörätie. Spartalaiset lenkit siis alkakoot.

6 kommenttia:

valtsikka kirjoitti...

Me tullaan ensi viikolla ja näemmä vietämme aikaa terassillakin.. Hyvä!

japa kirjoitti...

Terassit ja terassit. Tuu tänne hankeen juamaan niin on jotain haastetta. Noh, alkaahan täälläkin tuo arska välillä ilmoitella itsestään.

Pasi kirjoitti...

Ootkos Juho muuten jo syönyt sen Baijerilaisen aamiaisen, mitä ainakin sun vanhan kämpän alapuolella tarjoiltiin.

Valtsikka vois ainakin voisi syödä sen vierailunsa aikana, sillä siinä on normibrekkarin kyytipoikana paikallista vehnäolutta. Itsellähän toi jäi väliin saatanallisten krapuloiden takia.

valtsikka kirjoitti...

Ilman muuta maistuu paikalliset herkut! Pasi, mikä on krapula?

Pasi kirjoitti...

Kato sanakirjasta, siellä on mun kuva..

valtsikka kirjoitti...

Löyty.. miksi alakerrassani myydään viinaa markalla?