perjantaina, maaliskuuta 24, 2006

Viikonloppu Würressä

Vui että. Kyllähän matkailu avartaa, mutta alkaa tulla rajat vastaan, kun viimeiset neljän viikonloppua on vierähtänyt ties missä. Nyt on aika viettää hieman kotiaikaa ja lepuuttaa reissussa rähjääntynyttä mieltä.

Würzburgin kulttuuritarjontaan kuuluu tänä viikonloppuna mm. Harmonikkamusiikkia, pari rokkibändiä ja improvisaatiotanssia. Taidan kuitenkin jättää väliin ja säästää paukut Korpiklaanin konserttiin. Eläkeläiset ovat menneet peruuttamaan Würzburgin keikkansa ja soittavat sen sijaan Bambergissa sadan kilsan päässä. Olen koko kevään hehkuttanut töissä, että Eläkeläisiä mennään sitten katsomaan, ja nyt on tilalla Korpiklaani ja vielä maanantaina. Tai no, voihan se olla hyväkin bändi. Kuvan perusteella ovat ainakin ns. Alan miehiä. Bierhumppaa!

Mutta kulttuurista viisi. Aion nimittäin tehdä perisaksalaiset ja painua huomisaamuna metzgereille ostamaan tuoretta lihaa sekä torilta tuoreita herkkusieniä ja kasviksia. Sitten väännän äitin herkkuaterian, eli porsaansisäfilettä pippuri-herkkusieni-kermakastikkeella. Vielä jos pääsisi ylös sängystä ennen puolta aamupäivällä, niin olisi "kaupat" auki...

5 kommenttia:

valtsikka kirjoitti...

Eläkeläiset kävi vetäsemässä hyvän keikan tuossa minunkin alakerrassa helmikuulla. Iloisesti pullo siellä kiersi ja humppa raikui.

jussukka kirjoitti...

Monelta on puoli aamupäivällä?

jussukka kirjoitti...

Monelta on puoli aamupäivällä?

Juho kirjoitti...

Ei. Ei. Ei.

Kun pitäs päästä ylös ennen puolta aamupäivällä, ei ennen puoli aamupäivää. Ennen puolta aamupäivällä tarkoittaisi siis esimerkiksi 8:29, joka olisi sopivasti ennen puolta yhdeksää ja aamupäivällä.

Samoin yhtälöön kävisi esim. 8:31, joka on sopivasti ennen puolta kymmentä. Sen sijaan esim. 9:30 ei lainkaan olisikaan enäänkään ennenkään puolta aamupäivällä vaan puolelta aamupäivällä, joka ei lainkaan olisi sopiva herätysaika. Mitä tulee todelliseen heräämiseen niin siirsin tavoitetta päivällä ja heräsin perjantaiyön uniltani hyvissä ajoin ennen puolta (sunnuntai-)aamupäivällä.

Se on kiva kun viestintä-virkamies valvoo.

japa kirjoitti...

Ei mitään järkeä.