maanantaina, lokakuuta 16, 2006

Berliinin sykkeestä sängyn pohjalle

Berliinissä on taas käyty kääntymässä rakkaan luona ja viikonloppu meni odotusten mukaan suht rauhallisesti. Sunnuntai kului erityisen rauhallisissa merkeissä sillä saksan matkan ensimmäinen Grippe on täällä. Se on saksaa ja tarkoittaa flunssaa, eli nenä valuu, kurkku köhii ja yskä röhii.

Joka kerta käydessäni saksalaisessa apteekissa, on mukaani paiskattu taskukokoinen nessu-paketti. Olen kummaksunut aina samaa kaupanpäällistä joka apteekissa, sillä nessupaketteja oli kerääntynyt pienoiseen lääkeboksiini aikamoinen läjä. Eihän kukaan tarvitse noin paljoa nenäliinoja! Olenkin koittanut niitä aina tunkea kavereille, joita flunssa on vaivannut. Nyt, avatessani neljättä pakettia, voin vain todeta että onhan niille aikamoinen tarvek silloin kun on. Olisi vissiin pitänyt ostaa enemmän buranaa, koska kohta joudun jo käyttämään rahaa tähän asti "ilmaisiin" nessuihin...

Tänään olin kuitenkin vielä urhoollisesti töissä tartuttamassa työtovereitani (toivottavasti en). Huomisesta en vielä mene vannomaan, muttta mikäli olo ei ole yhtään parantunut, niin saatan harkita myös lääkärille menoa. Apteekistakin voisi kai tilapäisapua hakea. Ainakin saisi nessupaketin kaupan päälle.

Ei kommentteja: