tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Lomaltapaluu

Se on pahoittelujen paikka. Laiskaksi päivittäjäksi saa nyt haukkua, sillä turhan pitkä aika on tuosta viimeisestä kirjoituksesta. En edes lomaviestiä laittanut, vaikka tiedossahan se oli. Tässä välissä kerkesin käymään Suomessa hieman palaveeraamassa Helsingissä sekä viettämässä laatuaikaa Vaasassa. Kiitokse isännille ja emännille!

Vaasa on muuten kaukana. Matkustin sunnuntaina 13 tuntia Vaasasta Würzburgiin. Se on pitkä aika se. Ainakin jos jaloissa painaa Royal Night, vai mikä sen nimi nykyään olikaan.

Saksaan palatessani DB avusti matka-aikaani seisottamalla junaansa puolen tunnin verran Aschaffenburgin asemalla. Juna oli jo valmiiksi myöhässä, koska puolet siitä oli lahonnut matkalle. Ja jos puolet vaunuista jää matkalle, niin onhan se selvä, että sunnuntai-iltana juna oli myös tupaten täynnä... Ihmiset otti kännykameroilla kuvia siitä kaaoksesta, jolla rakas valtion rautatie ihmisiä liikutti.

Plussa puolena täytyy todeta, että olisin ollut oikeutettu lahjakorttiin Die Bahnilta, joka olisi korvannut matkani hinnan. En kuitenkaan päässyt tätäkään hyödyntämään, koska siihen olisi pitänyt olla matkanteosta todiste, esim. matkalippu. Sitä ei konnari onnistunut myymään. Edes kaiken kokeneet konnarit eivät pääse liikkumaan sardiinipurkissa.

3 kommenttia:

valtsikka kirjoitti...

Kiva, että tulit -yllättäen!

Juho kirjoitti...

Oli kiva yllättää. Harmi, etten tajunnut kuvata ilmettäsi! :)

Osakeyhtiö Huovinen kirjoitti...

Kirjoitin sun jutusta tietämättä eilen samasta aiheesta. Onko blogilaiskuus/duunikiireet virtuaalisesti tarttuvaa?