sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Saksalainen V.I.P. Lounge

Airport täytti lauantaina 23 vuotta, jonka kunniaksi talo tarjosi 3 live-esiintyjää ja kuusi deejiitä soittamassa teknoa, housea ja kaikkea siltä väliltä. Talon vipeille tarjolla oli lisäksi ilmaista juomaa sekä ruokaa Terminal kakkosen yläkerran V.I.P. Loungessa.

Tippaakaan vippiä ansaitsematta mekin suuntasimme Jussukan kanssa kohti vippitiloja sekä ilmaisia iloja. Sitä iloahan riitti. Miten voi suhtautua tilaisuuteen, joka alkaa kello 21, jatkuu open end -tyyppisesti (oletuksena klo 12 sunnuntaihin asti), ja jossa juomat, siis kaikki juomat, jotka baarimestarit osaavat ovat ilmaisia... Nyt vasta ymmärsin mitä se monta kertaa Vaasan yön kahden tunnin juo-niin-paljon-kaljaa-kun-ehdit tilaisuuksissa todettu sanonta tarkoittaa: "Ilmainen viina ei lopu kesken". No ei loppunut ei. Saksalaiset vipit myös tilasivat kovin usein vettä ja kokista. Tätä voisi kutsua jo synniksi.

Sinänsä Arport ei tuona iltana kauheasti innostanut. Normaalisti ravintolassa on kolme salia ja kolme tyyliä. Ykkösterminaalissa soi elektroninen musiikki, kakkosterminaalissa hip-hop ja Soundparkissa poppi/disko/alppihumppa.. Tämä tuo paikalle joka sortin porukkaa, ja fiiliksen mukaan voi vaihtaa puolta. Syntymäpäivien kunniaksi Airport oli kuitenkin palannut menestystarinansa alkulähteille ja tarjolla oli elektronista musiikkia koko talon täydeltä. Kuten jo vuodesta 1983, Dingon kulta-ajoilta lähtien. Joillekin tämä oli unelmaa, toisille ei. Allekirjoittaneelle ei.

Mutta hieno tilaisuus oli päästä (lähes) miehen ikään päässeen klubin synttäreille. Tästä kunniasta saan kiittää kolleegaani, joka on jo useammin kuin kerran järkännyt minutkin hyviin pirskeisiin Airportin uumeniin.

2 kommenttia:

jussukka kirjoitti...

Juhon hehkutuksen lomassa on kuitenkin vielä todettava, että olo Frankfurtin lentokentällä ei ollut yhtä innostunut kuin Würzburgin vastaavassa...

Kiitos juhki viimeisestä ja kiitä myös Maikköliä.

Juho kirjoitti...

Minäpä kiitän myös Maikelia, ja ole hyvä vaan. Hienoa kun pääsit vierailulle!