Jossain vaiheessa mietittiin onko se valkovenäläinen kansainvälinen paukku. Kanariallahan tuo tunnetaan, mutta entäs täällä Saksassa?
Noh, lauantai-iltana Valkovenäläinen löytyi frankfurtissa erään krouvin listalta, ja valinta oli sitä myöten selvä. Hieman mietimme, notta mitäköhän se sieltä tulee. Nimittäin oikea valkovenäläinen, kuten on empiirisissä tutkimuksissa Helsingin kaivohuoneella osoitettu tehdään punaisesta HYLA maidosta, koska se on mahdollisimman kermaista ja makiaa.
Noh, milläs se olisi vielä parempaa?
No KERMALLA tietenkin. Vui että "Kahlua, Vodka und Sahne." Hyvvää oli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Kuten jo männävuosisatojen aikana on todistettu, sivistys sikiää Keski-Euroopassa, tarkemmin ottaen alemannien mailla, Euroopan navassa eli Frankfurtissa. On siis kaikkien meidän velvollisuus seuraavilla Kaivohuoneen vierailuilla valistaa henkilökuntaa, että uusin mannereurooppalainen trendi ei suinkaan ole läträtä valkovenäläiseen punasta hylamaitoa, vaan kahvikermaa. Vuiettä.
sakujen sahne-valkkarit on ihan karseita! tuli paha olo jo kymmenen jälkeen.
Lähetä kommentti