maanantaina, elokuuta 22, 2005

Kylterit kylässä

Onpas mennyt aika vauhdilla.

Täällä oli Pasi ja Helmee-Jaakkola käymässä viikonlopun yli, ja ovat itse asiassa vieläkin. Itse vaan jouduin töihin, ja herrat kuljeskelee omin nokkinensa kaupungin valoissa.

Viikonloppu tietenkin vietettiin Kylterimäisessä toiminnassa kaupungin yössä ja kämpän sohvalla. Oli kyllä kerta kaikkiaan rentouttava viikonloppu. Voitaisiin jopa puhua nollauksesta... Mutta kulttuuriakaan ei toki unohdettu. Sunnuntaina käytiin Nürnbergissä virkistäytymässä katsellen Kansallissosialistien valtavia monumentteja, jotka rapistuu paikallisten edelleen häpeillessä historiaansa. Olivat varsin kolkkoja paikkoja syyssateessa.

Saa tosiaan tulle muutkin käymään!

9 kommenttia:

Pasi kirjoitti...

Kylässä oltiin tosiaan. Mulla on maha paskana juomisesta edelleen vaikka on jo keskiviikko. No, ehkä se on ominaista näinkin vanhalle pierulle..

Kiitoksia vielä isännälle. Kivvaa oli, ja kallista, mutta kivaa.

meghanandres5796 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Juho kirjoitti...

Jahas. Tuli näköjään roskapostiakin ja aivan oikealle palstalle... :) Joo, täälläkin sitä pikkuhiljaa saadaan elämää järjestykseen. Kämppäkin on jo siivottu ja liskojen yön karaisemat lakanat vaihdettu.

Huomenna voi olla jo hyvä olo!

Ilo kirjoitti...

Vielä kun sais VYSRAn kokonaisuudessaan paikalle.

Juho kirjoitti...

Ei muuta kun projekti käyntiin vaan ja Vysran syyskokous Würreen.

Pitää vaan odottaa, että tuo talous tasapainottuu, ettei tarvi taas kesken kaiken taas kiperästi valuuttaa. Täällä kun ei ole edes Nordeaa, on vain S|E|B

Valtsikka kirjoitti...

Ilo kirjoitti vaarallisen kommentin. Mutta ei se auta -nyt vaan sellaista to-ma reissua VYSRA:lle suunnittelemaan. Työläisillä on valuuttaa.. pääsis vaan töihin!

Juho kirjoitti...

No niin. Antaa tulla vaan. Varatkaa lennot.

Naama kirjoitti...

Voiko naispuolinen ulkojäsenkin ilmottautua VYSRAn reissuun? näemmä VYSRA on täysin hajonnut, syyskokouksesta DOMissa ei ole tietoakaan..

Vysran tiedotus kirjoitti...

Naispuoliset ulkojäsenet ovat kovin harvoin tervetulleita Vysran tapaamisiin, mutta sen verran tuttu naama lienet, että voisit tämän kerran tulla mukaan. Syyskokous järjestetään kyllä. Paikka ja aika on vielä kenties jonkin verran avoin.

Aluetieteellisistä syistä kokoustamiselle saatetaan joutua löytämään aivan uusi kotiluola ja kaupunki. Palaamme kuitenkin varmasti synnyinsijoillemme hämyiseen DOMiin aika ajoin. Älä siis heitä toivoa!