keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Tag 12: Saksa 12 points

Jos ei euroviisuissa, niin nyt.

Isäntämaan otteet ovat erinomaista katsottavaa, ja niillä tehdään vielä tulosta. "Tähdettömäksi" sanottu joukkue on pelannut jo kolme niin hyvää peliä, että ainesta voisi olla jopa siihen kuuluisaan finaaliin asti. Ainakin jos ennakkosuosikit jatkavat vastaavilla esityksillä.

Ruotsin tehtyä perinteisesti viime minuuteilla tasoitusmaali Englantia vastaan, pääsee Saksa näytäämään taitojaan neljännesvälierässä keltapaitoja vastaan. Tähän päättynee rakkaan naapurimme vaellus. Vaan tästä alkaakin siten Saksalaisten kärsimyt.

Nimittäin puolivälierässä vastaan marssinee Argentiina. Näin siis käy vasta monen jossin jälkeen, mutta nämä jossittelut ovat luultavia. Ikävää, jos kaksi parasta jalkapalloa (ollaan toki vielä kisojen alkuvaiheissa) näissä kisoissa esittänyttä joukkuetta kohtaavat toisensa jo puolivälierissä.

Hollannilla on parhaat avaimet kädessä tämän kohtalon muuttamiseen. Sen pitäisi tänään voittaa Argentina, jotta mahdollisuus Argentina-Saksa välierään poistuisi. Tänä-iltana moni Saksalainen joutuukin kannattamaan perinteistä oranssia verivihollistaan.

Ei kommentteja: