perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Tag 7: Maarit Feldt-Ranta ja jalkapallo

Suomi on päässyt jonkin verran esille mestaruuskisoja seuraavissa medioissa. (onko muita medioita?) Jo aiemmin CNN:n lämmittelyjutussa oli haastateltu Petteri Vänttistä, jonka kisareissuja ihmeteltiin. Eihän Suomi ole edes mukana!

Tänään sain saksalaiselta ystävältä sähköpostia, jossa naureskeltiin Suomen SDP:n puoluesihteerille. Demarien puoluesihteeri ja opetusministerin erityisavustaja Maarit Feldt-Ranta on lyönyt mielenkiintoisen vedon. Jos Saksa voittaa maailmanmestaruuden, hän tatuoi takapuoleensa Saksan lipun. Maarit kertoo, ettei ole lainkaan tatuointityyppiä, ja leikkaisi vaikka mieluummin kaljun, mutta vedosta on pidettävä kiinni. (alkuperäinen juttu saksaksi) Saksan kannustukseni sai taas yhden syyn lisää...

Pelipuolella taidan ruveta säästämään aikaa ja katsomaan peleistä vain viimeiset kymmenen minuuttia. Kaikki maalit kun tuntuvat syntyvän 80:n minuutin jälkeen. Ruotsin voitto oli iloinen asia; vaikka Trininad ja Tobago on pelannut hyvää puolustavaa peliä, ei sillä pudotuspeleihin olisi enää asiaa. Tahtoo nähdä maaleja!

2 kommenttia:

Scodiac kirjoitti...

Petterihän on vaasasta valmistuneita kauppatieteilijöitä. Aina näyttää tuttuja olevan suuremmanluokan urheilutapahtumissa.

Jokke kirjoitti...

Petterihän on ylittänyt uutiskynnyksen ulkomailla ennenkin. Kaveri pääsi vaihtoreissullaan Islannin "seiska"-lehden kanteen poseeraten Ron Jeremyn vieressä...

-Jokke-