maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Tag 3: helle ja jalkapallo

Huh hellettä. Keskiviikoksi on luvattu jo 32 astetta, ja eilen sunnuntaina harjoiteltiin jo hyvässä 27 asteen vauhdissa. Tällöinhän pitää päästä rannalle.

...mutta rannalla on toki telkkari.

Lauantaisen lipunostoyrityksen toisto tehtiin vielä Nürnbergissä Iran-Mexico -otteluun, jonka oletettiin olevan vähemmän kiinnostuksen kohteena. Näin ei kuitenkaan ollut. Lähimmäksi kauppoja suomalainen neuvottelijamme pääsi huonosti englantia puhuvan tarjoajan kanssa. Pariskunta oli jo kirjottamassa hintaa lapulle. Hinnasta molemmat olivat yhtä mieltä, mutta kun kauppaa ruvettiin toteuttamaan, molemmat kaivoivat rahat esiin.

Näin siis yhtään myynnissä olevaa lippua ei vielä todistettavasti ole nähty. Itse vietin sunnuntain rannalla. Tarkistin että Räikkönen ajoi maaliin, mutta siihen jäi penkkiurheilut näin lämpimänä päivänä.

4 kommenttia:

valtsikka kirjoitti...

Melkein tehty joku onnelliseksi.. kauppa se on joka kannattaa!

japa kirjoitti...

Mä voin kuvitella Juhon tarjoavan 300 euroa lipusta, jonka jälkeen vastapuoli tarjoaakin 280 euroa. Molemmat luulivat tinkineensä hyvin, kunnes loppuhinnaksi sovittiin 20 euroa ja molemmat kaivoivat fyrkat esiin.

Scodiac kirjoitti...

500 egeällä olisi mustasta pörssistä kaveri saanut argentina-serbia-montenego peliin lipun.. Nyt juhu palkka peliin ja Angolan tai Togon peliä katsomaan.

Juho kirjoitti...

Täytää tähän disclameroida, että Nürnburgin lipunostaja en suinkaan ollut minä. Kuten sanoin, itse vietin sunnuntain rannalla.

Jos joku tulisi lipun tunkemaan käteen, niin kyllähän sitä lähtisi peliä katsomaan, mutta tähän kaupankäyntiin en lähde. Italia-Ghana peliin oli kuulemmma mustassa pörssissä lippuja tarjolla hintaan 200e.