maanantaina, heinäkuuta 17, 2006

Autonhakumatkalla

Kaveri (Loc) on täällä hakemassa autoa. Reissuhan oli varattu jo hyvissä ajoin ja auto piti löytää paikan päällä kolmessa päivässä. Hiukan jännitti jo etukäteen, että miten tuosta Saksan vientibyrokratiasta selviää... Vaan sitten kävikin niin, että unelmien BMW löytyi lähempää, ja autolle ei enää olekaan tarvetta.

Liput oli kuitenkin jo ostettu, eli autonhakumatkahan tehdään silti. Sinänsä ainakin minun puolesta kätevää. Ei tarvitse potkia renkaita ja arpoa että mikä auto se nyt sitten olisi, vaan voi kaikessa rauhassa keskittyä olennaiseen; Hefe-Weizeniin.

Autonhakumatka sai arvoisensa alun, kun lauantaina suunnattiin lentokentältä suoraan Kilianin Volksfestin jättimäiseen oluttelttaan. Humppaa ja nahkahousuja! Jawohl!

2 kommenttia:

Loc kirjoitti...

Ja Äiti-Venäjän kokoinen krapulahan siitä kulttuurishokista seurasi.

Tiedä häntä tuosta autonostosta, olisiko Horstin kanssa kauppojen tekeminen vaatinut vähemmän diskuteeraamista, ehkä. Lopputulos on kuitenkin musiikkia korville; nyt siellä Jokisen ja Locin pellin alla laulaa kauniisti Bayerische Motoren Werken kuutonen.

Audi-miehille vinkiksi, että laittakaa vaan radiota isommalle, niin ei kuulu niin kovasti se hiustenkuivaajan ääni koppiin asti.

Juho kirjoitti...

Vui että sitä ääntä! Frankfurtiin ja takasin radio kiinni, siitä ei musiikki parane!