maanantaina, heinäkuuta 03, 2006

Tag 23: Bierzelt

Kiliani Volksfest on täällä taas. Kuten vuosi sitten lupasin, tänä vuonna oltiin nahkahousujen kanssa tanssimassa penkeillä. Vaikka nahkahousuja ei ollut itsellä vielä päällä, oli Maß, eli se iso tuoppi kädessä ja laulun sanoja tavailtiin jo paremmalla osaamisella.

Tämänkin kaljateltan kulmissa oli televisiot, mutta Brasilian häviö (joka lienee ainoa asia, jonka olen veikannut oikein näissä kisoissa) jäi sivuseikaksi. Jalkapallo oli kuitenkin vahvasti läsnä. Aina kun bändi lopetti soittamisen, aloitti yleisö aplodien sijaan huudot "Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin", samoin liput liehuivat, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi kenestä tulee maailmanmestari.

Vaikka kannatushuudot eivät välttämättä ollutkaan muusikoille mieluisimmat, kiitti bändi esittämällä näiden kisojen ehdottoman hitin useitakin kertoja. Tuon tahdissa sitten laulamaan mukana "54, 74, 90, 2006..." Mites ne saksan numerot nyt menikään.

Kansanjuhlan olutteltta oli lauantaina kuin futiksen kotikatsomo. Oikeastaan ainoa asia, joka Saksan lippujen, kannustuksen ja kisafiiliksen keskellä puuttui oli jalkapallo -sitä kun ei katsottu.

8 kommenttia:

japa kirjoitti...

Kyllä noi saksalaiset on aina osanneet tehdä musiikkia.

Juho kirjoitti...

Kyllä. Aina ne osaa.

Tule Japa käymään. Opiskellaan sanat ja mennään humppaamaan.

japa kirjoitti...

Katotaan ensin voittaako ne kisat ja uskaltaako sinne tulla. :)

Mut joo, onhan tästä puhuttu iät ja ajat. Mikäs siellä on lähin Finskin kenttä? Munich? Frankkari?

japa kirjoitti...

Rupespas tuossa .. naps naps .. niin paljon .. naps naps .. suu napsaamaan, että taidanpa .. naps naps .. mennä alakerran "toimistolle" parille König Ludwigille ennen Dritten Reichin mittelöä.

AAACCHH, Weissbier (Weizen, sagen Hamburger).

Juho kirjoitti...

Naps naps. Tule kuule tänne juomaan sitä oikeata, tuoretta ja ennen kaikkea Baijerilaista Weizenia. Lähin kenttä on Frankfurt, noin saman etäisyyden päässä Nürnberg, ja Stuttgart, (joista huonommat liikenneyhteydet). Kölnistäkin pääsee suht vaivatta, ja miksei Münikästäkin, mutta nää on sitten saman matkan päässä kuin Hahn, eli Ryan, eli karjalentoyhtiön kenttä.

Ei kun kyttäämään finskin viikkotarjouksia, ja kun Frankfurt on 149, niin varaus sisään.

japa kirjoitti...

Mullahan tuo naikkonen lentää Finskillä, joten lippujen hinnat ei ole tekosyy. Tosin omat aikataulut ja vapaiden paikkojen määrä koneissa ovat sitten toinen juttu.

Pistän tiukasti pohdintaan. Eiköhän jatketa sähköpostissa, muita tuskin kiinnostaa..

Juho kirjoitti...

Meinaakko, ettei Japan liikkeet kiinnosta ketään? Tottakai ne kiinnostaa, mutta joo jatketaan sähköpostilla, ettei taas tarvi paeta salamavaloja.

Finskillä Frankfurtiin sitten. Lentojakin taitaa olla kolme? päivässä, eli luulis tilaa riittävän.

japa kirjoitti...

Yleensä ne on todellakin paparazzeja, jotka perässä pyörii. Välillä rasittaa pienemmillä paikkakunnilla kun tajuaa ihmisten tuijottavan. Viimeksi Seinäjoella SEFEn liittarissa jaoin nimmareita baarissa. Eli ei se kyllä ihan jokapäiväistä ole, onneksi. :)