torstaina, heinäkuuta 06, 2006

Tag 27: Jännäkakka

Niin. Pelillisestihän Portugal-Ranska oli täysin paska, mutta jännitti silti kovin. Portugalin terävän alun jälkeen ei juuri nähty hätkähdyttäviä hetkiä, vaan joukkueet tyytyivät potkiskelemaan palloa keskikentällä. Ensimmäisen puolen tunnin jälkeen olin varma, että Portugalilaiset vievät peliä, mutta toisinhan taas kävi. Onneksi ymmärrän, ettei tällä jalkapallotietoudella kannata lyödä vetoa.

Pilkku oli mielestäni oikea tuomio, ja siitä ansaittu maali Zizzylle. Luulisi tämän jälkeen pelin avautuvan, mutta toisin kävi. Ponnettomia yrityksiä ja kertakaikkisen tylsää peliä tarjosi koko toinenkin puoliaika. Yhdestä asiasta sentään olin iloinen. Peli pelattiin fair play -hengessä. Oli se sitten yrittämisen puutetta tai oikeasti urheiluhenkeä siitä en sano mitään.

Saksa nuolee haavojaan, ja edelleen kunnioittaa joukkuettaan. Ei mene tuntiakaan, ettei asiaa muistettaisi ja puitaisi, mutta kaikki ovat edelleen sitä mieltä, että joukkue pelasi hienosti ja kunnioitettavasti turnauksen ajan. Klinsmannin jatkoa toivoo koko Saksa, mutta mies ei puhu eikä pukahda. Vielä.

1 kommentti:

valtsikka kirjoitti...

Rankkari oli oikein tuomittu, mutta hämmästyttävintä oli ne muut kaatamiset mitä sitten jäi viheltämättä.. tätä oudoksuin pesäpallotuomarin silmin.