tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Tag 25: Akkojen peli

Pasta Carbonara on pannassa Saksan maalla, tarjolla on sen sijaan hyvin hapanta kaalia. Fringsin politiikan käryssä saama pelikielto on suututtanut Saksalaisen mielen, ja valituksen määrälle ei ole loppua.

Pelikiellosta syytetään yksinomaan Italialaisia: sekä maan jalkapalloliittoa, että medioita. Hollannin ja Englannin asemat Saksan eniten vihaamina jalkapallomaina on vaakatasolla, kun Italian "piti sotkeentua" Saksan ja Argentiinan väliseen nujakkaan, jossa "kaikki oli jo osapuolten kesken sovittu".

Noh tiedä sitten mikä oli oikein mikä väärin, mutta täytyy sanoa, että jalkapalloyhteisöllä olisi peiliin katsomisen paikka. Enkä tarkoita nyt vain FIFAa, vaan mediaa ja ennen kaikkea mediaa ohjaavaa voimaa: faneja. Jos käden hento osuminen leukaan jälkitilanteessa aiheuttaa tällaisen kohun, mutta munille potkimista ja tukasta vetämistä katsotaan sormien läpi, on yhteisön moraalisissa käsityksissä jotain pahasti vialla.

Akkojen peli sanon minä, ja odotan seuraavaa jääkiekkokautta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä odotan artikkelia eilisestä pelistä ja kiroilen vasta sitten.

Olet kirjoittanut Rooneyt ja Carvalhot oikein mutta se oli Cristiano Ronaldo, joka vinkkaili silmää sen jälkeen kun oli käynyt kerjäämässä Rooneylle kortin. Carvalho oli se kundi, jolle Rooney antoi monoa.

http://www.ihateronaldo.com/

Anonyymi kirjoitti...

Laitetaan tähän vielä jatkoksi:

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006300467,00.html

Juho kirjoitti...

Kiitokset Katri ja jatkahan osallistumista. Näyttää siltä, että sunkin nimimuisti vaatii välillä korjailua. Hienoa, että meitä on ainakin kaksi...