perjantaina, heinäkuuta 14, 2006

Schorschi ja saksalainen olut.

Merkel, joka taputti MM-kisoissa pienillä kätösillään itsensä Saksalaisten sydämiin, on saanut kyseenalaista kunniaa hyvällä suhteellaan Presidentti George W. Bushiin (näin saksalaisen kotoisasti Georgien (Schorschiin)). Kuten koko euroopassa, täälläkin Bush on konservatiivisen varovaisesti vihattu hahmo. Hänen valtionsa kanssa on pakko tulla toimeen, mutta valtakunnan politiikan ja etenkin sen johtohahmon kanssa Saksalaisilla on vaikeuksia.

Merkelhän päätti sitten pistää pystyyn kotoisat villisika kutsut Trinwillershagenissa (älä huoli, tuota ei saksalainenkaan osaa lausua). Kokin mukaan tarjolla on kunnon raskasta saksalaista ruokaa, koska Merkel pitää siitä. Uskon, että Texasilainen maatalon poika selvisi hyvinkin raskaasta ruoasta, mutta miten kävi ruokajuomapolitiikan kanssa? Schorschillehan joudutaan kantamaan alkoholitonta kaljaa, joka ei voi maistua hyvältä.

Noh, hyvillä mielin ja Merkelin poskisuudelmien saattelemana maailman Presidentti läksi kuitenkin jatkamaan matkaa kohti Pietaria. Toivottavasti eivät loukkaa matkalla Suomen ilmatilaa. Hävittäjäsaattue ja kaikki.

2 kommenttia:

japa kirjoitti...

Siinä oot kyllä oikeessa, että alkoholiton olut on kaljaa.

Juho kirjoitti...

hyvä pointti, vaikka itse sen teinkin. Tosin tässä kävi vahinko. Ei siis ollut tarkoitus.