torstaina, tammikuuta 12, 2006

Kiirettä pitää

Onpas ollut hiukan kiire. Kiire on itseaiheutettua sanoi Valtsikka, mutta kyllä se työnantajakin välillä kovasti auttaa...

Se on kuulkaa kohta täällä karnevaaliaika käsillä. Itsehän en tiedä kyllä mitä se tarkoittaa, mutta kovasti siitä ihmiset puhuvat. Kölniin pitäisi kuulemma mennä? Siellä kuulemma leikataan kravatit kaulasta. Ei olekaan Harald Hirmuinen -kravatille ollut käyttöä sitten edellisen Casinolounaan.

5 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ma tykkasin Wurzburgin karnevaaleista. Kaduilla noin 100 000 ihmista ja ne "junat" on hienoja, eika siella kuivin suin olla...Oliko se Rosen Montag kun kravatin saa leikata? Hanki asu, H&M:n kulman takana on vuokraamo.

valtsikka kirjoitti...

hienoa, että kiireen keskellä muistuu vanhatkin lausahdukset mieleen..

pasi kirjoitti...

Oot sit alkanut rekryyn lisää suomipoikaa / -tyttöä Würreen, ilmoituksesta päätellen.

Kiirettä on täälläkin, työkaveri potkittiin pois kun oli kuningas alkoholista tullut turhan läheinen tuttavuus. Ketähän sit kehotettiin opetteleen uusia hommia. Vittu, ihan niin ku niitä hommia ei ennestään olis.

japa kirjoitti...

Onko kyseessä ns. ruåtsalainen ihmisjuna? Ja kainalopieru. Jes!

valtsikka kirjoitti...

Tässä sähköpostin välityksellä antamani palaute Juholle ekasta ilmoituksesta..

"Huomasi, että se oli ensimmäinen. Mutta siitä pisteet, että tuollaisen olit saanut tehtyä.

Paljon on aikaa kulunut siitä kun istuimme Henkilöstön hankinta
-kurssilla, jota piti Tiina Gallen. Sen jälkeen kurssia ei olekaan ennen tätä kevättä järjestetty. Jos olisit kurssin juuri suorittanut tai juuri muiden ilmoituksia lukenut, olisit saanut joitain ilmaisuja hiottuja.
Mutta ilmoitus oli itsesinäköinen -siitä plussaa! Kirjoitusvirheistä voi vittuilut laittaa Suomalais-Saksalaisen tiimin jäsenelle, Jokiseltan Juholle. Jokiselta kai tekee sijoittaja-osioita Internettiin. Jokiselan pitää olla myös isänmaallinen, koska on Suomalainen. Sinä ja Quartal ette
ole vielä yhtä, koska Quartal hakee työntekijää (ei haemme).

Hyvin tehty!"

Ja ilmoitus luettavissa http://www.aarresaari.net/jobboard/messages/15182.html , niin huomaa mihin olen viitannut.