tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Voi presitentti

Huonosti kävi.

Noh, ei käy kyllä kieltäminen, että taas nähtiin Kokoomukselta hieno kampanja. Tai no, kertokaa te, oliko se hieno kampanja. Itsehän olin vain tekstiviestien ja sähköpostien varassa täällä, enkä nähnyt kaduilla tapahtunutta markkinointia.

Vaikka noin periaatteessa puoluepolitiikka nostaa jossakin määrin niskakarvani pystyyn ja politiikan pitäisi mielestäni henkilöityä enemmän, niin ei esim. Alexander Stubbin pääsy Europarlamenttiin ja Niinistön loistava tulos olisi syntynyt ilman puolueen järjestelyä, tukea ja järjestelmällistä kampanjointia.

Vaikka vaalit eivät isoa huomiota täällä saaneet, niin saksalaislehdetkin (linkki varmaan vanhenee pian) huomioivat sentään, että Halosella oli kilpailija...

Menivätkö siis hukkaan ne 520km, jotka matkustin äänestääkseni Niinistöä kahdesti? Ei. Hyvää pitää aina puolustaa.

9 kommenttia:

Ylläpitäjät kirjoitti...

Minäkin äänestin Niinistöä. Yhtään ei ole sellainen olo, että äänet olisivat menneet hukkaan. Hyvä Sauli!

morjestelija kirjoitti...

No nyt täällä lähti jo pahimmat pelot heti ensimmäisenä päivänä toteutumaan kun Äiti Aurinkoinen julistautuu "arvojohtajaksi". Voi helvetin helvetti...voidaan heittää loputkin toivot sille, että saataisiin Suomi paremmin näkyviin ulkomailla ja että ei jäätäisi syrjään tärkeistä päätöksistä. Nyt saatiin se mitä pelättiin, joka asiaan sekaantuva "kaikkien alojen asiantuntija". Mikähän tehdas on ensi kesänä kiinni?

Ajatollah Halonen, Suomen Arvojohtaja!

japa kirjoitti...

Jouduin vetämään Ansaksen kanssa eilen jurrit tähän maansuruun. Mun lippu edelleen puolitangossa.

Morjestelijan kanssa samaa mieltä arvojohtajuudesta. Kiitti vaan.

Pasi kirjoitti...

Odottakaas vaan, kun Tarja pääsee kostamaan kampanjan aikana syntyneitä kaunoja ja muutenkin pönkittämään valtaansa nimityspäätöksissä. Tätähän nähtiin jo vielä kuluvalla kaudellakin, Aho ei päässy Suomen Pankkiin jne. Voi Niinistön toive EIP:n keikan jälkeisistä yhteiskunnallista tehtävistä olla turha, jos Tarja on päättämässä asiasta.

Suomen sosialistisen kansantasavallan asukas, Pasi

Juho kirjoitti...

Tulee muuten perjantaina Saksaan tuo ressa.

japa kirjoitti...

Eip muuta kuin tomaatteja taskuun.

morjestelija kirjoitti...

Juho, sä tiedät mitä pitää tehdä. Isänmaa tarvitsee sua.

franjones81120517 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Juho kirjoitti...

Spämmit voi onneksi poistaa... Harvoin noita näyttää tulevan. Ne voisi estää kyllä erinäisillä tempuilla, mutta en ole vielä siihen ryhtynyt.