keskiviikkona, toukokuuta 10, 2006

Fußball, fußball, fußball

Koita tässä nyt sitte seurata jääkiekon MM-kisoja, kun joka tuutti on täynnä jalkapalloa.

Koitan käydä säännöllisesti seuraamassa paikallisten Iltapäivälehtien nettisivuja. Viime viikkoina saatan valita minkä tahansa aihealueen, mutta artikkelit ovat aina jotenkin jalkapalloon liittyviä. "Ei se ole urheilua, se on elämää."

Olen tehnyt myös harrastuksen itselleni ostamalla kaupasta tavaroita, joissa ei ole jalkapallon kuvaa. Eilen jäi maito ostamatta.

Toimistolla kerätään Duplon tarroilla Saksan jalkapallojoukkuetta seinälle. Sinänsä tähän keräykseen osallistun mielelläni. :) Pelaajatarrat toimitan eteenpäin "drafterille", joka kerää tarrat yhteen ja sitten kun kaikki on koossa, niin ne kuulemma liimataan tätä varten tehtyyn julisteeseen. Videotykki pelejä varten on myös tilattu.

Mutta tämä on vasta harjoittelua. Vajaa kuukausi vielä, sitten alkaa futishuuma! Mun pitänee myös vaihtaa lajia, sillä jääkiekkoa jään väistämättä jännittämään aivan keskenäni. Kohteliaisuudesta sentään kyselevät, että miten kävi.

Pääsin lajinvaihdossa hyvään alkuun, kun lauantaina oli paikallisessa Wall-Martissa arpajaiset, joista pääpalkintona oli kaksi MM-lippua. Voitin viidennen palkinnon: MM-futiksen, MM-lippiksen, MM-puutarhatuolin, MM-kassin. Lippujen suhteen pitää jatkaa yritystä.

2 kommenttia:

valtsikka kirjoitti...

On se iso turnaus! ei me täällä voida edes kuvitella.. sulla on siis kesäkuukin lomaa, sillä ei kisojen aikaan Saksassa mikään toimi.

Juho kirjoitti...

Näinhän se on joo laskettu, että lomia ei kesäkuussa kukaan halua pitää, kun koko valtakunta (Reich) seisahtuu joka tapauksessa kuin Suomi heinäkuussa.

Kaupunki on vain ikäväksemme kieltänyt kaikki ulkoscreenit "turvallisuuden nimissä", eli pelit on pakko katsella sisätiloissa. Sekös tällaista harrastelijakatselijaa vähän pännii. Vois olla terassikelit.