maanantaina, toukokuuta 15, 2006

Mein neuer Freund

Mahtava televisiosarja pyörii tällä hetkellä Saksan MTV:llä. Tosi-tv sarjassa on kussakin jakosossa kilpailija, jonka tehtävänä on esitellä uutena ystävänän näyttelijä Christian Ulmenin esittämä hahmo. (Kilpailijat ovat siis yleensä naisia.) Ystäväleikkiä pitää jatkaa koko viikonloppu, ja jos tässä onnistuu, on voittanut 10 000 euroa. Uusi ystävä on milloin hippi, milloin punkkari ja joskus myös homppelipoika, joka sitten pitää esitellä vanhemmille, sukulaisille ja ystäville piilotettujen kameroiden seuratessa tilannetta. Missään vaiheessa kilpailija ei saa paljastaa, ettei tilanne olekaan aivan aito.

Viikonloppuhan on lyhyt aika, ja sen nyt kestää 10 000 euron takia. Niinhän sitä luulisi. Vaan kuvitteleppa tyttösenä lounas vanhempiesi kanssa, jonka aikana uusi poikaystäväsi polttaa maria, kertoo äidillesi kuinka paljon pidät anaaliseksistä, ja miten olet päättänyt lopettaa opiskelun kokonaan. Lopuksi hän toteaa faktana, että olette päättäneet mennä ensi kuussa Jamaicalle jossa menette naimisiin. Koita siinä nyt pitää pokkaa, ja näytellä mukana.

Viime jaksossa heteromiehen uusi poikakaveri kaatoi ennen kotibileitä kaikki kilpailijan kaljat viemäriin, koska "me olemme Andrén kanssan päättäneet, ettemme tällä kertaa tarjoa kaljaa." Andrén kauniille naispuoliselle golf-kaverille uusi ystävä osoittaa kuinka lempeä ja naisellinen André sisimmässään on. Viimeisenä pisarana uusi ystävä kertoo sukulaisille suuren salaisuuden, kuinka André tykkääkin oikeasti pojista. André nyökkäili vieressä.

Ansaitut 10 000 euroa.

1 kommentti:

valtsikka kirjoitti...

Toivottavasti sarja ei saavu Suomeen.