keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Isä kylässä

Iskä tuli eilen vierailulle ja toi mukanaan ruispuikuloita. Kylläpä oli taas ruisleipä hyvää pitkästä aikaa. Salmiakkivarastossa sentään vielä löytyy. Ainakin turkinpippureita riittää vielä helposti kesän yli.

Isän kanssa varmaan lähdetään Rheinin laaksoon viikonloppuna tutustumaan. Myös Suomen seuraavaa reissua olen tässä miettinyt. Pitäisikö sitä varata lennot juhannukseksi, vai pitäisikö ylimääräinen vapaapäivä ottaa levon kannalta. Juhannuksen aikaan olisi täällä ratkaisevat ottelut MM-kisoissa menossa. Pahoja päätöksiä.

MM-kisoihin tuleville Amerikkalaisille on täällä pikakurssi Saksasta. Ikävä kyllä se on vain saksaksi. Loogista eikö?

6 kommenttia:

japa kirjoitti...

Sähän käyt edullisesti Hanpurin merimieskirkosta hakemassa ruispaloja ja salmaria (+ suomalaiset viinakset - kyllä, kirkosta). Tulee vaan muutamia satoja kilometrejä alle..

valtsikka kirjoitti...

Ilman muuta jäät Saksaan kisoja katsomaan -sitä tunnelmaa ei täällä koe!

Juho kirjoitti...

No ei varmaan koe joo. Tosin voi olla, että kuukauden kisojen katsomisen jälkeen on jo niin sanottua kisaväsymystä ilmassa.

Pitää zoomailla noita kisojen katselumahdollisuuksia, eli sitä kuinka kivaa se kisojen katselu oikeasti on. Täällä kun on kisojen ajan hauskanpito turvallisuussyistä kielletty.

Juho kirjoitti...

Hanpuri on niin kaukana, mutta onneksi on http://www.suomikauppa.fi/ Tosin en ole kyllä mitään sieltä vielä ostanut.

Tomppa kirjoitti...

Eipä tainnut siellä Wurstlandiassakaan jäädä huomaamatta Suomen pronssi ja etenkin se "kulta". Odotan mielenkiinnolla kirjeenvaihtajamme raporttia ja näkökantaa. Paska piisihän se oli, mutta ei se haittaa!

Juho kirjoitti...

Tompalle tyydytystä seuraavassa otsikossa... Niin paljon kirjoitettavaa, niin vähän aikaa...

Hauska viikonloppu oli!