perjantaina, syyskuuta 02, 2005

On viikonloppu eessä taas....

Jhuu...

Se on kuulkaa tänä viikonloppuna vuorossa Pimp My Saturday, elikkäs Pimppi. Frankfurtin suomalaisten pirskeet paikallisessa kuppilassa. Minulla ei ole oikein käsitystä mitä siellä tapahtuu, mutta yleensä kun suomalaisia on koolla, niin silloinhan juodaan toki viinaa. Ja kun kyseessä on etkot, niin varmaan aika paljon.

Täältä löytyy viime kertaisia kuvioita joihin en itse päässyt mukaan.

Sitä ennen pitää kuitenkin ostaa yksi cappuccino kone. Saunamajuri on vaihtanut nimittäin saunakaljat espressoon, ja pitää tuoda sille oikein sellainen helvetinkone, että maistuu varmasti. Muistakaa siis kävästä Tolosen perheessä aamukahvilla maanantaista 11.9. alkaen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs Juho se mun ja Mr. Mikon reissun aikainen uhoaminen kuukauden alkoholittomuudesta?? Mitäs sille niinku kuuluu? Vai sovellatko tässä Valtoseltakin tuttuja välipäiviä..?

Pasi kirjoitti...

ja toi oli sit multa, jos ei tekstistä käynyt ilmi

Anonyymi kirjoitti...

Joo... onkin sitten sellainen espressomasiina tulossa ettei mitään järkeä. saksalainen nettikauppias luottaa suomalaiseen kuin vuoreen. ensin tarttee antaa luottokortin numero yms täydet osoitetiedot. sitten tulee sähköpostia että pitää lähettää valokopio kortista sekä virallinen ID kopio faksilla tai sähköpostilla. ja ku papereita yrittää faksata niin saksalainen nettikauppias vastaa puhelimeen toisessa päässä. voi helkkari sentään...

nimimerkillä kahvihampaita kolottaa

Juho kirjoitti...

Tuttu välipäivä on menossa. Niitä on tässä ollut, ja tulee olemaan jatkossakin...

Eihän sitä voi lakkoa viettää ilman välipäiviä!